Voordelen PB-System

Ruimtebesparend, makkelijk te monteren en goedkoper!

Algemene Voordelen

1. Bij uitstek geschikt in seismische gebieden als seismisch element en/of versterkingsmaatregel

2. Ruimtebesparend in vergelijking tot traditionele HSB wanden waardoor bv schakelaars en stopcontacten éénvoudiger naar voren gezet kunnen worden (zonder dat draden opnieuw getrokken moeten worden). Radiatoren hoeven niet verplaatst te worden. Tevens zal de bouwkundige oplossing nabij deuren en ramen nagenoeg geen maatregelen nodig zijn en is het esthetisch netjes afgewerkt.

3. Eenvoudig te monteren

4. Relatief goedkoop in vergelijking met alternatieven

5. Op maat te bestellen zodat het systeem als prefab “Ikea pakket” op de bouwplaats geleverd kan worden.

6. Het systeem bestaat uit standaard maten op voorraad waardoor snel geleverd kan worden. Tevens is het systeem ook geschikt voor maatwerk. Middels ingemeten maatschetsen (aangeleverd of door ons geregeld) kunnen de platen zeer nauwkeurig prefab op de bouw geleverd worden. Middels een 3D puntscanner, kunnen we tot 1mm nauwkeurig inmeten.

6a: Ook los leverbaar in grote aantallen standaard elementen. Vaste afmeting 1075 x 1075 mm werkend of afmeting volgens opgave opdrachtgever.Via het bovenstaande artikel kunnen we je de nieuwste jurken aanbevelen.Shop dress in verschillende lengtes, kleuren en stijlen voor elke gelegenheid van je favoriete merken.

Bouwkundige Voordelen

I.v.m. het weglaten van de traditionele voorzetwanden hoef je middels het PB-System niet meer de gehele elektra te vervangen, bedrading + wandcontactdozen. Conform de NEN mag je de bedrading niet verlengen wanneer de koppelingen na montage onbereikbaar blijken. Bij het toepassen van een HSB wand (dikte bv 140 mm) zul je alle elektra moeten aanpassen.
I.v.m. het weglaten van de traditionele voorzetwanden hoef je middels het PB-System niet meer al het loodgieterswerk te verplaatsen, denk bv aan radiatoren of wc’s en in het ergste geval een complete keuken.
I.v.m. het weglaten van de traditionele voorzetwanden hoef je middels het PBS systeem niet meer de kozijnen te vervangen of andere raam- en kozijnsparingen. Je kunt het PB-System tegen het kozijn of sparing monteren en evt afwerken met een beleg. Bewoners hoeven in principe bij dit systeem hun huis niet uit.

Nieuwsgierig geworden? Ontdek ons PB-System


Contact